zaterdag 26 december 2009

Kaartverkoop 5e NVN Internationaal Natuurfoto Festival in volle gang

De kaartverkoop voor het 5e NVN Internationaal Natuurfoto Festival is in volle gang. Het programma op zaterdag is razend populair. Leuk om te zien is dat er ook steeds meer mensen twee dagen naar het festival komen en meerdere activteiten bezoeken. In het buitenland is dat bij dit soort evenementen heel gebruikelijk, maar Nederlanders liepen hier tot nu toe niet erg warm voor. Nu is daar dus een duidelijk verandering in te zien. Mogelijk helpt onze starguest daar ook een handje bij.

Het is namelijk erg bijzonder dat Jim Brandenburg ons festival bezoekt. Hij start op vrijdag met een Pro Seminar waarmee hij een kijkje in de keuken geeft van de professionele fotograaf en deelt zijn geheimen met de bezoekers. Dit doet hij samen met Danny Ellinger. Op zaterdag geeft hij een lezing met zijn beste beelden. Een unieke kans die veel mensen niet voorbij laten gaan!

Ook zijn er veel mensen die hun kans waar nemen en hun beste beelden meenemen naar de beeldbespreking. Een unieke kans om feedback op je beelden te krijgen door twee professionele natuurfotografen.

Twijfel dus niet te lang als jij ook aanwezig wil zijn op dit fantastische evenement en bestel je kaarten via http://www.natuurfotofestival.nl/. Het festival vindt plaats op 12 en 13 februari 2010 in Burgers'Zoo in Arnhem. NVN jaarkaarthouders krijgen een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs.

Geen opmerkingen: