zondag 26 december 2010

Frans Lanting te gast bij het NVN

Door velen wordt Frans Lanting beschouwd als één van de grootste natuurfotografen aller tijden. Op zaterdag 12 februari 2011 is hij te gast bij het NVN. Frans Lanting zal voor het NVN, een exclusief seminar geven over conceptuele fotografie.Over Frans Lanting
Frans Lanting is National Geographic fotograaf. Hij heeft veel internationale prijzen gewonnen, waaronder BBC Wildlife photographer of the year, World Press Photo (categorie natuur) en de Ansel Adams Award. In 2010 zijn 3 van zijn foto’s opgenomen in de lijst met de 40 belangrijkste natuurfoto’s aller tijden en volgens Outdoor Photography behoort hij tot de meest invloedrijke natuurfotografen.

Concepten fotograferen
Alle goede natuurfoto’s hebben één ding gemeen; ze brengen een boodschap over. Frans Lanting is een grootmeester in het uitwerken van concepten. Zijn foto’s vertellen een verhaal. Met zijn project ‘LIFE: A journey through time’ heeft hij dit wederom bewezen. We zijn dan ook vereerd dat Frans Lanting voor het NVN een exclusief seminar wil geven over conceptuele fotografie. Tijdens het seminar zal Frans Lanting zijn persoonlijek visie op fotografie met je delen. Hij laat zien hoe hij concepten vertaalt in foto’s en hij legt uit hoe je deze principes zelf kunt toepassen in je eigen fotografie. Hierbij maakt Frans Lanting gebruik van vele prachtige foto’s, die hij door de jaren heen heeft gemaakt.

Exclusief optreden
Het seminar dat hij voor het NVN geeft is een exclusief programma, dat hij speciaal voor deze dag heeft samengesteld. Door het onderwerp is het een heel leerzaam programma voor iedereen die interesse heeft in natuurfotografie; of je nu een doorgewinterde prof bent, of een iemand die net begint met deze prachtige hobby.

Een compleet verzorgde dag
Dit bijzondere seminar vindt plaats in bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Het evenement begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Tussen de middag is er een gezamenlijke lunch, deze is bij de prijs inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers, dus zorg dat je de toegangskaarten op tijd besteld.

Bestel snel!
Wil je aan dit exclusieve seminar van Frans Lanting deelnemen? Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. De toegangkaarten kosten € 150,=. NVN donateurs die zich na 1 oktober hebben aangemeld en een donatie hebben gedaan voor 2011, betalen slechts € 125,=. Vanaf 2 januari kun je kaarten voor het seminar bestellen via kaartverkoop@nvnfoto.nl. Meer informatie over het seminar en het complete dagprogramma, kun je binnenkort vinden op de NVN website www.nvnfoto.nl.

Geen opmerkingen: