vrijdag 7 januari 2011

2011: Nu al een bewogen jaar!

Allereerst wensen we iedereen een heel goed en gezond 2011. We hopen dat het een jaar wordt met veel fotografische hoogtepunten, maar ook een jaar waarin je kunt genieten van al het moois om je heen.
2011 is een jaar tussen twee Internationale Natuurfoto Festivals in. Normaal gesproken zijn dit rustige jaren voor het NVN. In de ‘tussenjaren’ richten we ons voornamelijk op het organiseren van het nieuwe festival, wat in het tweede weekend van februari 2012 wordt gehouden. Dit jaar is het echter anders. Het wordt een druk jaar voor ons.
Als eerste is er natuurlijk het seminar ‘conceptuele fotografie’ van Frans Lanting, op 12 februari. Hierover hebben we al uitgebreid geschreven in de NVN nieuwsbrief, de NVN website en hier op de weblog. De voorverkoop voor dit exclusieve seminar is op 2 januari gestart en het grootste gedeelte van de toegangsbewijzen is al verkocht. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Als je er bij wilt zijn, zorg dan dat je snel een kaartje besteld, voordat het seminar helemaal is uitverkocht. Meer informatie over dit seminar en hoe je kaarten kunt bestellen, vind je op de NVN website.
Ook gaan we ons in 2011 meer richten op het internet. We gaan de NVN website vernieuwen. Deze wordt overzichtelijk en duidelijk, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Hier op de weblog zorgen we dat je op de hoogt blijft van alles wat te maken heeft met natuurfotografie. Minimaal één keer per week vind je hier een nieuw bericht. De vele gastbloggers zorgen voor een grote diversiteit aan onderwerpen en invalshoeken. Op de weblog kun je jezelf aanmelden voor de RSS-feed, zodoende blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En je kunt het NVN nu ook volgen via Twitter en Facebook.
We zullen dit jaar nog met meer interessante en leuke dingen komen. Hierover willen we op dit moment nog niet veel kwijt. Maar blijf ons volgen, op de website, de weblog, de NVN nieuwsbrief en via de social media, dan weet je als eerste wat er allemaal gaat gebeuren.

Geen opmerkingen: