vrijdag 10 juni 2011

Focus op fotografie - Landschap & architectuur

Er verschijnen de laatste tijd verschillende boeken die interessant zijn voor natuurfotografen. Een van de meest opvallende nieuwe titels is het boek 'Focus op fotografie - Landschap en architectuur'. Het boek is geschreven door Bas Meelker, samen met Pieter Dhaeze.

Inhoud
Een goede en onderscheidende landschaps- of architectuurfoto maken, is gezien het grote aantal onvoorspelbare ingrediënten niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. In dit boek, met prachtig en inspirerend beeldmateriaal van Bas Meelker, komen alle aspecten aan de orde (gereedschap, instellingen, techniek, compositie, fotobewerking en fotomontage) om u te helpen met ‘voorbedachten rade’ die foto te maken die u wilt maken. Zo komt u zelden voor verrassingen te staan. U hoeft nooit meer onverrichter zake terug naar huis; iets wat veel argeloze landschaps- en architectuurfotografen regelmatig overkomt.

Auteur
Bas Meelker (1972) heeft bij veel natuurfotografen weinig introductie nodig. In 2002 pakte hij voor het eerst de camera in de hand om deze niet meer los te laten. De fotografie heeft Bas zich zelf eigen gemaakt. In de afgelopen jaren heeft zijn carrière een grote vlucht genomen. Hij mag zich rekenen tot de top van de Nederlandse natuur- en landschapsfotografen.

Meer informatie vindt u op: www.basmeelker.nl

Informatie
ISBN (EAN): 978-905940-403-8
Omvang: 200 pagina's
Prijs: € 27,50
Het boek bestellen

Geen opmerkingen: