vrijdag 13 januari 2012

Foto expositie het Rijk van Nijmegen


Van 9 januari – 17 februari 2012.

De Marius van der Sandt Stichting en de Vereniging Natuur Fotografen (VNF) Nijmegen organiseren samen een fraaie foto expositie over het Rijk van Nijmegen.
De foto’s in deze tentoonstelling zijn gemaakt door leden van de vereniging VNF Nijmegen. Alle foto’s zijn ook werkelijk in het Rijk van Nijmegen gemaakt en tonen de enorme variatie in landschap, flora en fauna.
Met deze tentoonstelling brengt de stichting de geweldige rijkdom aan biotopen in het Rijk van Nijmegen in beeld. De mooie en afwisselende natuur van het Rijk van Nijmegen wordt in al haar facetten getoond, in de vorm van landschappen, vogels, insecten en abstracte beelden.

Marius van der Sandt Stichting
De doelstelling van deze stichting is de bevordering van de natuurfotografie. De stichting beoogt natuurfotografen en vooral beginnende natuurfotografen met talent te ondersteunen in hun verdere ontwikkeling.
De Marius van der Sandt Stichting is opgericht ter nagedachtenis van de jonge student en natuurfotograaf Marius van der Sandt, geboren en getogen in Nijmegen. Hij overleed op twintigjarige leeftijd op 20 oktober 2006 door een ongeval. Hij heeft vijf jaar intensief gefotografeerd en vele fotoreizen gemaakt onder meer naar Nieuw Zeeland en Amerika. Zijn laatste grote reis was met Frans Lanting naar de Noordpool.

De tentoonstelling wordt verzorgd door de FNWI Radboud Universiteit Nijmegen/ Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica.
Bezoek de site voor informatie over adres en openingstijden: www.ru.nl/fnwi

Geen opmerkingen: